Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2011, 12:41 AM   #7 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: çok merak ediyorum!

mühim olan birilerine ulaşmanın zor olduğunu düşünmen..haksızlığa uğrayacağını ,arkanda kimsenin olmadığını düşünmen. bazı insanlar kendilerini şansız adleden sen onlardan birimisin bir sorgula..günde yada sohbet esnasında kaç kere şansından bahsediyorsun. yada haksızlığa uğrayacağından..bunları tespit ettikten sonra değiştirme yolunda adım atmanı öneririm..evet torpil var..evet bazı insanlara ayrıcalık tanınıyor..ama bu senin madur olacağın anlamına gelmeye bilir..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla