Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2011, 07:59 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: TELKİNİ EN KISA SES DE DİNLESEKDE OLURMU

Ben de en kısık sesle gece yatarken bu aralar kulaklıksız dinliyorum. Kulaklıkla dinlerken de uyku kalitemi düşürmesin diye yine en kısık sesle dinliyordum. Erken uyanma listemde var. Son bir haftadır yeniden ekledim bu telkini listeme 12 de uyuyorum 6:00 da uyanmaya niyet ediyorum saatsiz 5:30 da uyanıyorum. İşe yarıyor yani mesela doğa sesi versiyonlarını kısık sesle açıp yanında başka müziklerde dinleyebildiğimize göre illa müziği duymak gerekmiyor etki görmek için. Ama yine de bana göre en düşük ses ayarında bile iyice dikkat kesildiğimizde müziği duyabilmeliyiz .

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla