Öncelikle herkese merhaba,siteyi yaklaşık bir-iki ay önce buldum ve üye oldum site kurallarımız kısmında üye adaylarının önce hoşgeldin kısmında kendilerini tanıtmaları daha uygun olacaktır yazıyordu, açıkcası pek kaale almadım o zaman ama artık buraya birşeyler yazma gereği hissediyorum çünkü gerçekten inanılmaz bir yer burası en azından ben öyle düşünüyorum,telkin cd'leri ile hiç ilgilenmedim aslında hala da pek ilgilenmiyorum ama üye olduğum günden beri her gün siteye giriyorum ve forumda dolaşıyorum hergün yarım saat bir saat arası takılıyorum forumda, okudukça aa böyle de bir konumu varmış aa böylede bir bölüm mü varmış diyorum ve her geçen gün daha bir şevkle yazılanları okuyorum ve yeni bir şeyler keşfedip öğreniyorum ve inanın daha çook çok az bir kısmını okuyabilmişimdir kimbilir daha neler var, gerçekten inanılmaz bir enerji ve harika insanlar var burada, en önemlisi ise samimiyet ve içtenlik var buna her seferinde biraz daha şaşırıyorum bana bambaşka bir dünyanın kapılarını açtınız bunun için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.
Aslında ben daha çok aklıyla mantığıyla hareket eden bir insanım baş merkezli diyelim (Mr.Spock gibi
) bu konularda ise daha çok yeniyim ve uzun zamandırda çok tembelim ve harekete geçecek enerjim de yoktu açıkcası ama buranın eski enerjime kavuşup herşeyi değiştirebilmem, yeni bir hayata başlamam için çok faydalı olacağını düşünüyorum, internette bir siteye üye olup forumda böyle şeyler yazacak son kişi olduğumu düşünüyordum demekki değilmişim ama bunun nedeni burdaki insanların beni böyle hissettirmiş olmasındandır,öncelikle Atakan Sönmez'e ve bilgileri,yorumları,içten ve samimi görüşlerini burada paylaşan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsınız arkadaşlar...