Konu: cekingenlik
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2011, 05:27 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: cekingenlik

Olmaz mı burada çekingenlik bir yana sosyofobi ile ilgili sıkıntı yaşayan ve bu sıkıntıları aşan ya da hala aşmaya çalışan ve bu konuda yol kateden insanların hikayelerini okuyacaksın. Lütfen önce rehber bölünü incele sonra telkinleri dinlemeye başlarsın ve tabi (inşallah)değişimleri de görmeye. Tabi değişimi yalnız telkinlere bağlamamak gerek telkinler değişim yolunda bize destek olmaya hazır bulunmaz kaynaklar.

Suçluluk+Ego güçlendirici ile başlayıp

İleride de Sosyallik arttırıcı+ kendine güven gibi telkinleri dinlersen faydası olacağına inanıyorum.

Değişime açık ve istekli olduktan sonra bir de bakmışsın "vay be nerden nereye geldim" diyeceğin değişimleri yaşamışsın.

Mutlu günler dilerim...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla