Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Siz söylemelisiniz önce bunlar savediğiniz şeyler mi yoksa odaklandığınız şeyler mi yoksa beklentiniz mi, bilinç altında var olan kavramlar mı?
Açıkçası ben tüm kelimeleri bulmadım daha ne çok farklı kelimeler çıkıcak merak ediyorum. Bana bu kelimeler çıksa ben kendim için şöyle yorumlayabilirdim.
Sebep: olayların neden sonuç ilişkilerine odaklanıyorsun. Birşeyin sebebi senin için önemli.
Zevk: Hayattan veya yaptığın işlerden keyif almak senin için önemli.
Mucize: Olağan üstü şeylere inanıyorsun ki ben de de çıkmıştı bir de değişime inanıyorsun. Çünkü bana göre mucize en umutsuz zamanları bile umutlu hale getirebilen birşeydir.
Kahve: bazı tatlı bağımlılıkları bilerek ve isteyerek seçiyoruz tercih ediyoruz.
Aşık: ya aşıksın ya aşık olmak istiyorsun :D NOT: Aslında tanımadığın biri için böyle yorumlar yapmak zor ama senin sonuçta bu testin işe yarayıp yaramadığını ölçmek niyetim. Bir de test ile ilgili böyle bir değerlendirme yok tamamen sesgilerimden ve kelimelerin hayatımıza kattığı anlamlardan yola çıkıyorum. Bazı kelimeler birbiriyle ilişkili de olabilir. Ama en önemlisi sizin bu kelimelere ne anlamlar yüklediğinizdir. |
dedigim gibi bir alinti yüklemedim,, basligi okumadan bu harfler cikmis bulundu ve bende neden bunlari okuyorum dedikten sonra baktim zaten besinide sirasina göre bulmusum degistirmek istemedim :)
yok yorumlarin kesinlik ifade etmesede tespit acisindan güzel, tebrikler