Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sweet canım çok sağol mesajın için geç oldu biraz ama. son mesajımı yazdığımdan beri hep içimde bi boşluk var.Özel sorunlar dediğim de şöle mesela, benim 6 yıllık çok mutlu olduğum bi ilişkm var. Sevgilime de çok bağlıyım, o da aynı şekilde. bağımlı değilim veya ihtiyaçtan değil. Çok seviorum beni mutlu ediyo ve güzel zaman geçiriyoruz beraber.
Ama telkinler bende bu konuda ters etki yaptı sanki, egom fazla arttı sanırım :( neden bilmiyorum 6 yıldır bunu söliyceğim bile aklıma gelmezdi ama artık onun yanında eskisi gibi mutlu değilim. Halbuki o aynı hep bana karşı gözlerinin içi gülerel bakıor,şehir dışında olmasına rağmen her haftasonu parasını benim yanıma gelmek için harcıyo. Beni sevdiğini kalbimden hissediyorum. Ben de ona bağlıylen çok mutluydum en küçük hareketi beni mutlu ederdi gözünün içine bakardım.
ama telkinlerden beri hep yalnız olmak istiyorum sanki böle bi havalandım gibi:) Ama içim huzursuz. Bugün çok gücüne gitmiş olacakki bana içini döktü,ne zamandır durduk yere sarılıp öpmüyosun beni daha az özlüosun daha az seviosun dedi...
Neden böle oldu arkadaşlar ? ben sevgilimle çok mutluydum,yanımda yokken de saatlerce onu düşünüp mutlu olurdum, neden o beni eskisinden daha çok sevip mutlu ettiği halde ben eskisi gibi mutluluktan gözlerim dolmuyor o bana seni seviyorum dediğinde ? Ben tekrar öle mutlu olmak istiyorum,onu özlemek,yanıma geldiğinde koşa koşa gitmek mutluluktan uçmak istiyorum. Ama telkinler bunu değiştirdi maalesef napıcam ben.. |