Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2011, 01:01 AM   #117 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Alıntı:
serdengecti08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boş iş..böyle bişey yok.."bundan sonraki düşünmcemi merak ediyorum "falan filan sanki senin elinde de.gelen düşünceler..adamın aklın en olmadık yerlerde en olmadık şeyler geliyor...engelleyemiyorsunki...bence bunlar palavra..Bu telkin işi doğru evet bu bana mantıklı geliyor ama abartmamak lazım..nerdeyse iki yıldır dinliyorum..Hala aynı düşünceler aynı sorunlar devam ediyor..belki bir umut diye takıldık gidiyoruz değişim falan hikaye...çekirdek inanç felan..boş..ben umudumu kaybetmek üzereyim bu siteden..haberiniz olsun...diyorumki adam içine kapanık..yolda yürürken bile acaba bana bakıyorlarmıdır diye düşünüyor..dolmuşta bilet parasını uzatacak cesareti yok..bana diyor ki "efendim telefonda çekirdek inanç çalışması var..arasın..."şu siteye bile yazı yazamıyacak nerdeyse...siz telefon açsın diyorsunuz..neyse dinlemeye devam bakalım..bu yazdıklarımdan anlaşlan gel git durumlar yaşıyorum..artık site yöneticileri mazur görsünler..
Senin bu ara elinden gelmiyor olabilir ama düşünceleri kontrol etmek, düşünceleri izlemek, düşünceleri susturmak gibi kavramlar var. Bunu ancak yaşayan ve yapabilen en iyi bilir. O düşünceler sorunlar hala düşüncelerinin kontrolünü alamadığın için var ama farkında değilsin.

Bu soruyu sorduğun anı bir izle o an düşüncelerin durup da bir boşluk hissi hissetmiyor musun? İlla bu soru da değil bir cümle kurduğumuz zaman bilinçli ardından başka bir cümle gelmiyorsa ya da cevaplanacak bir soru sormuyorsak buna benzer bir boşluk hissini yaşamaz mıyız?

Tamam telkinler çok güzel bir araç ama bazen tek başına istenilen değişimleri gerçekleştirmek için telkinlerin yeterli olmadığını okumadın mı hiç forumda? Hem telkin dinlemek hem de kendini okuyup geliştirmek gerek.

Emin ol umudunu yitirmeyi bile sen seçiyorsun çünkü yenilgiyi kabul ediyorsun. Tüm seçimlerinde özgürsün ama bu sana kimseyi eleştirme hakkını vermez. Oysa insanlar hep bu hakkı kendilerinde görür. Bana göre insanın yalnızca kendini eleştirme hakkı vardır.

Hep umutlu kalman dileğim.(Başkaları yapabiliyorsa sen de yapabilirsin yeter ki bunu seç.)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla