Ynt: ~Evlilik Sandalı~ MURAAT
sen hiç evyemeğine hasret,yanlış yunluş ütülenmiş gömlek giyen,bir tatlı söze hasret sultan gördünmü? hatta o, sultanların bir çoğunun çoraplarıda kokuyor, kokar çorap giymeyen çok az içinizde, anacığınız sağolsun. aaa neoluyo size bakiim,ay bu yeni nesil tırsık valla,iyi tamam evlenmeyin bizde toruna torbaya hasret gidelim..evlilik iki kişi arasında yaşanabilecek beraberlikler içinde,en güzelidir..17 yaşında evlenmemek kaydıyla..zaten sizin jenerasyonun böyle bir problemi yok...üniversite,master.askerlik falan derken saçları beyazlamadan evlenmek nasip olmuyor..eski fotoğraflara bakıyorum genç genç insanlar evleniyor,şimdi ise nerdeyse ihtiyarlar..mafettiniz bizi..hep diyom ooolum benim yaşım geçmeden evlen kimse ayıplamadan iki göbek atayım..ıııh..oğlan evliliğe saygılı ama evlenmeye gelince tırsık..anne ya kızlarla uğraşamam ben deyip çıkıyor işin içinden.aaa gezmeye gelince kızlarla uğraşabiliyor ama..kızlaaaar boykot edin bunları...hemen yamacıma gelin, yarım saat içinde hızlandırılmış feminizm kursu verilir,gördünmü murat sizler evliliğe saygılı olup uzak durduğunuzda biz ne hale geliyormuşuz..aklıma düşürdün..oğlum nasılsa daha uyumadı..bi gidiiim evlilik hakkında gece yarısı konferansım geldi, sevgiler |