Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2011, 08:54 AM   #6 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Telkinlerin Auraya ve Aura rengine etkisi var mı.. yoksa tesadüf mü ?

size bi izlenimimi daha aktarmak istiyorum arkadaşlar...ben bu telkin dinleme işine 4 sene önce falan başladım..zaman zaman ara da versem tamamen kopmadım....uzun süre telkin dinlemenin auraya kalıcı bir etkisi var sanırım..ve koruyucu vazifesi görüyor olmalı....bu kanıya şöyle vardım...
dün çok üzülüp öfkelendim hatta sinir krizi bile geçirdim diyebilirim....ve saatlerce bu ruh durumum sürmüştü...bağırdım çağırdım ağladım..yastıkları yumrukladım....uzun süre sakinleşemedim...hatta hayata lanet okudum...bu durumda aura renklerimin bozulmuş veya puslanmış olacağına çok yüksek ihtimal vermiştim ancak aura gören tanıdığım renklerin bozulmadığını hatta daha parladığını söyledi....bunu telkinlerin oluşturduğu altyapının beni korumasına bağladım....auram bu öfke krizine rağmen hala parlak ve beyazmış....

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla