Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2011, 10:12 AM   #8 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Telkinlerin Auraya ve Aura rengine etkisi var mı.. yoksa tesadüf mü ?

Alıntı:
RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili melek sana şöyle anlatayım .. çakralarımızı biliyorsundur ve her bir çakramızın ne ifade ettiğini biliyorsundur.. yani çakraların bulundukları bölgeler duygularımızın ve aynı zamanda hangi sorunlarımızın var olduğunu da gösterir. dolayısıyla her çakramızı saran renk de farklıdır.. babandaki bu renk açıklığı da bazı duyguları durultmuş ve ona çok iyi gelmiş.. ben de reikiye uyumluyum ama renkleri henüz göremiyorum .. sadece baktığımda kalınlığını ve o insanın duygusal bağlamda güçlü olup olmadığını görüyorum.. ahh ben de renkleri görebilseydim :)) hatta kordonları bile görmek istiyorum :)
(görebiliyorum ama yeterli seviyede değil)
babana gizliden telkin dinletmeni öneriyorum :) ben kardeşime dinletiyorum çok etkisini gördüm :)
canım inşallah herşeyi görebilme yeteneğine en kısa sürede kavuşursun tavsiyen için teşekkür ederim canım :) o zaman doğru yoldayım demektir...geçmişte çok kez aklıma gelmişti ama başkasını iradesi dışında yönlendirmeye çalışmak doğru gelmediği için yapamamıştım....
gerçekten de bu sabah farkedilir şekilde mutlu kalktı ki hiç ummazdım çünkü benim babam umutsuz vaka denicek durumdaydı...telkinler belki de daha kötü durumda olanlara daha çabuk etki ediyor da olabilir...çok şaşırtıcı

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla