Alıntı:
joaless Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba.Siteyi 2 gündür saatlerce inceledim.Kendimi öyle kaptırdım ki üye olmayı bile unuttum:)
Şimdi Ego ve Suçluluk duygusu telkini ile başlamak gerekiyor deniyor burası tamam.Aynı telkinin farklı versiyonları (doga,klasik gibi) farketmiyormuş bu bilgiye de ulaştım fakat şöyle bir sorum var.
Şimdi elimde sitenizden temin ettigim Ego (sanat müzigi,klasik) ve suçluluk duygusu (klasik,sanat,doga) versiyonları var bunların hepsini hem mp3player a hem telefonuma attım.Bu iki konudaki telkinler beraber dinlenmesi gerekiyor derken yani mesela bunların hepsini karışık dinleyebilirmiyim yoksa mesela gündüz önce egonun versiyonlarını gece de suçluluk duygusu versiyonlarını mı dinlemeliyim.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler |
Sevgili Joaless,
Ornegin ego ile ilgili telkini dinlerken sanat versiyonunu daha cok begendin o halde sanati ekle, sonra da sucluluktan sanati diyelim onu da ekle ve sirayla dinle yani bir ego+ 1 sucluluk olmus oluyor bu saatlerce mp3 unde donebilir
Tabi sanat versiyonundan ornek verdim ama digerlerinden de sana hitap eden hangisi ise onu dinleyebilirsin.
Ornegn ben gunduz new age, gece yatarken de doga versiyonlarini tercih ediyorum rahatsiz edici olmuyor:)))) Terhih sana kalmis...
Umarim yardimci olabilmisimdir....
Sevgiyle Kalin....