Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
Telkinleri dinledigim surec icerisinde ``panik atak`` ilacimi biraktim 2 gundur kullamiyorum acaba yanlis mi yapiyorum? Icimden gelmiyor kullanmak....
Benim durumumda olan arkadaslarin tavsiyeleri ya da moderatorlerimizin tavsiyesi nedir acaba?
Saglikli Kalin.... |
Azracigim durumuna karismak gibi bi hakkim yok ama, inan bir diabetisyen yaninda calisan biri olarak bildiklerimden yola gideyim..
Biz hastalara, eger doktor ile konusduysaniz ve size zamanlamali bi cözüm öneripte ilac tedavisine basladiysaniz onu ilac bitimine kadar kullanin ve kafaniza göre terk etmeyin..
Faydasini yada zararini gördüyseniz muhakkak doktorunuzla iletisime girin ve durumdan haberdar edin, DOKTORUNUZLA birlikte yöntem degistirin yada düzelme varsa ilac azaltmasi yapin.. Ama kendiniz birakmayin..
Canim bak insaallah düzelirsin ama eger bir sorun yasarsan ilacda yaramadi telkinde yaramadi dersin..
Tabii sagligin hakkinda yine karari verecek olan sensin ama gördüm ve dikkatini cekmek istedim..
Cünkü kullandigin haplar bas agrisi kan agrisi yada ates düsürücü haplar degil, dikkatle alman gereken ve dikkatle yavas yavas azaltarak birakman gereken ilaclar..