Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2011, 01:28 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ILACI BIRAKMAK

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim de 2 seneye yakin surdu, pozac kullaniyorum ama artik ise yaramadigini dusunmeye basladim....
Benim annemde de bir dönem panik atak vardı. O ilaçları kullanmayı sevmediği için (ki ilaçları kullandığı dönem için resmen karakterim değişti diyordu.) panik atak sorunu ile kendi başa çıkmayı tercih etti. Gerçi bugün bazen hala panik oluyor ama bunu bir şekilde kontrol altına alabiliyoruz. O panik olunca beni paniğe sokuyor o panik halinden çıkıyor.

Bazı şeyleri kafaya takmamayı başarıyorsan en iyi panik atak tedavisi budur. Panik atağın herhani bir fiziksel sorun nedeniyle değil psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum(lütfen yanlışsam düzeltin). Psikolojik sorunların da içimizde o gücü bulduğumuz sürece kendimizin aşabileceği sorunlar olduğunu düşünüyorum.

İlacın hayatında etkisi ne ise belki de bugün aynı etkiyi yaratacak başka şeyleri koymuşsundur ilacın yerine. Yine de arkadaşlar haklı sanırım en doğrusu doktora danışıp bırakmak olur.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla