Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2011, 08:34 PM   #39 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Lightbulb Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri

Alıntı:
şükür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili azraist

telkinleri dinlememin 2.ayı dolmak üzere.ego ve suçluluk 10 gün yeterli sürede dinledikten sonra kendine güven ekledim sonra da başkalarının düş.önemsememeyi.suçluluğu 1 ay dinledikten sonra çıkardım ego kaldı.bugün tekrardan suçluluğu ekleyip dinleyeyim dedim ondan mı bilmiyorum bi duygusal yoğunluk yaşadım..sonra bi baktım forumda içimi dökmüşüm:) telkinlerin etkisine inanıyorum...yine de umutluyum
sevgiler
Sevgili Sukur,

Kesinlikle suclulugu eklemenden diyebilirim cunku ayni durum 3 gun once benim de basima geldi ve soyle dusundum biran acaba yanlis mi yapiyorum bugun kendimi neden mutsuz hissediyorum ya da telkinlerden mi acaba dedim. Ama biraz zaman gectikten snra ve forumdaki arkadaslariminda destegiyle bu duygudurumunun sadece bir ``Dalgalanma`` hissi oldugunu gordum... Sanirim sende de bu donem olsa gerek.. Endiselenme ve dinlemeye devam et....

Goreceksin hersey SUPPERR olacak....

Sevgiyle Kalman Dilegiyle...
Arzu
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla