Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2011, 08:47 PM   #40 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: sosyallik arttırıcının etkileri

Sevgili şükür içten gülemiyorum dedin ya. Yalnızken kendin için bir fırsat yarat ve yerli veya yabancı bir komedi filmi izle ve istediğin gibi gül. Enerjinin biraz artacağına inanıyorum. Eğer toplum içinde gülmek konusunda sıkıntı yaşıyorsan o biraz çekinme duygusundan kaynaklanabilir. Ben gülme ihityacı hissettiğimde mutlaka bunu bir fırsat olarak görür derste bile olsam başkalarını rahatsız etmeden bu fırsatı değerlendiririm. Ve sevgili kuantumxyz arkadaşımızın sözüne de katılıyorum:
" Konuşurken asla hata yapmaktan korkma. Çünkü neşeli olmak tüm hataların üzerindeki kalın topraktır."

Çok güzel söylemiş.

Neşeli ve bol kahkahalı günler dilerim. (içini dökmen iyi oldu be hafiflemedin mi biraz? :) )

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla