Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2011, 07:39 PM   #23 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Ben öğretmen olmak istiyorum ama.. :((

Alıntı:
Janer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Oww :d tepkiler yağmış . :D ben sadece atama konusunda sıkıntı ceken öğretmenlerin en başında türkçe öğretmenleri geliyor demek istemiştm :D .. doğru illa devlette calısman gerekmiyor .. hayalinin peşinden git . Umarım mutlu olursun :)

Sevgili Janer arkadaşım atama sıkıntısı demeyelim de (malum sevgili milli eğitim bakanımız da öyle diyor) kadro sıkıntısı nedeniyle en yüksek puanla alan braşların başında Matematik, Fen Bilgisi, Kimya, Fizik, Biyoloji gibi sayısal branşlar geliyor. Çünkü ne kadar çok kişi alınırsa taban puanlar da o kadar düşme ihtimali oluyor. Yine türkçe öğretmeni en çok kadrı verilen branşlar arasında. Tabi
hangi branş olursa olsun kafaya koyduktan sonra yapan yapıyor. Sana tepki değildi yazılanlar emin ol. Senin de düşüncene saygı duymalıyız.

Biz sadece öğretmenliğe gönül veren birine destek olmaya çalıştık. Farklı görüşlerin burda yarışması onun en doğru kararı verebilmesi için önemliydi zaten.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla