Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2011, 11:05 PM   #30 (permalink)
kutayhun
Çevirmen

kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road
Standart Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak

ben de açıkçası içinden suçluluk telkinini çıkarmak istiyorum çünkü sanırım o gergin yapıyor ve iştahı açıyor.. kendi düşüncem bu yönde...
bu arada farkettiğim bir etkiyi daha eklemek istiyorum.. bence mükemmel bir etki çünkü bahsedeceğim fizyolojik biyolojik bir rahatsızlık ve o da ortadan kalktı.. şöyle anlatayım... ben kilolu bir insanım ve bayağı sigara içiyorum.... ve bu durumumdan dolayı ben de karıncalanma olur.. nasıl desem mesela elimi bir yere koydum.. elim hemen uyuşurdu.. ya da elimi kanapenin üstüne koysam 3 4 dakika sonra hissetmezdim özellikle sabah kalktığımda kollarım sanki yol olurdu.. bu kan akışın düzensizliğinden kaynaklanan bir durumdu.. ve telkinleri dinledğimden beri bu durum ortada yok.. ciddiyim.. gittikçe de daha sağlaıklı oluyorum.. telkinler için atakan sönmez ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.. belki önceki durumdan dolayı ciddi sağlık sorunları yaşayacaktım.. sayenizde o da düzeldi.. 5 6 yıldır sıkıntı olan bir durum kayboldu.. bir de artık eskisi kadar yorulmuyorum.. çok sağolun varolun