Cevap: Anı Yaşama Anketi bendeki değişiklikler,
öncelikle abdullah bey ile olan Çekirdek İnanç görüşmemden sonra onun tespitlerine istinaden ilk hissettiğim "bulunmuş olmak" oldu.yani bu zamana kadar beynimi kemiren bir sürü anı,iç konuşma, görüntüler vardı ve hepsi benim için birer sabotaj aracıydılar onların tek tek nelerden olduğunu buldu ve ben o günden bu yana nasıl hafifledim anlatamam...evet bunlardı... gerçekten bunlardı ...
şimdi neler olduğunu bulduk,sıra nasıl çözülecek ona geldi...Abdullah bey in sesi hala kulaklarında telkinler için söylediği...
bundan daha kolayı yok:) inanıyorum ki gerçekten bundan daha kolayı yok... yoksa ben bir haftadan bile kısa sürede bu kadar yol alamazdım.... şöyleki;
benim alnımın çatında burnumla karışık -ben strese bağlıyorum- mütemadiyen bir ağrı vardı gitti-BİTTİ
Boğazım hep düğüm düğümdü her an ağlamaya hazır -gitti-BİTTİ
Kafamın tam arkasında kendimi sıkmaktan oluşan bir ağrı vardı gitti-BİTTİ
insanların ne düşündüğünü çok önemserdim bu yüzden çok şeyler kaybettim... artık umrumda değil test ettim...bitti -GİTTİ
İnsanlardan, en yakınlarımdan bile yardım isteyemezdim, test ettim kendimi...gitti-BİTTİ...İHTİYACIM VARSA SÖYLÜYORUM:)
Düşüncelerimi hesaplamıyorum artık bir akış içinde yaşıyorum...
kendimi daha çok beğeniyorum...
söylemek istediklerimi daha net ifade ediyorum...
daha bence bunlar başlangıç çok daha iyileri geliyor ki daha Abdullah beyin verdiği olumlamaları ve olumsuzlamaları yapmadım cd lerim gelsin onları bekliyorum bu arada ego ve suçluluk dinliyorum işyerinde gün boyunca
bakışlarım da da acayip bir netlik var,sukunet ve sessizlik var ben çok telaşlı bir insadım sakinleştim...
inanmak kelimesinin içi benim için daha dolu şimdi....
bu ekip gerçekten samimiyetle yapıyor herşeyi ve ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar...
ben Hayatım Değişti ekibine çok teşekkür ediyorum...
Devam edeceğim...:) |