Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sevgilimle olan durum düzeldi gibi :) ama başka sorunlar başladı telkinlere ara verince,gerçekten deneyimli birilerinin yardımına ihtiyacım var ,bi türlü aşamıyorum bu durumu..
telkinlere 1 hafta ara vermştim,ve tekrar eski halime çok kısa sürede döndüm. Ya arkadaşlarımla aramdaki sorunu hala aşamadım,ama bu benim küçüklüğümden beri böyle.. sevgi sorunum yok,çok sevildiğimi biliyorum,bende onları seviyorum. Ama ilkokuldan beri hani böle bi arkadaş grubu olur ya mesela o grubun salağı olur, her yaptığına gülünür , dalga geçilir falan,gruptaki o kişi hep ben oluyorum !!
lisedede öleydi,şuanda üniversitedede öle oldu maalesef. İlkokuldayken nefret ediyodum bu durumdan,kendimi sakınmya başladıkça hep aynı şeyi buldum.Çünkü kendime güvensiz olduğum o kadar belli ki, benle dalga geçmek çok doğal geliyo onlara !! Ben bile kendimi dalga geçilcek bi insan gibi görüyorum çünkü ??!
Arkadaşlarıma bakıyorum,mesela benim yaptığım hareketleri onlar yaptığında,birbirlerine laf veremiyolar çekiniyolar, ama benden hiç çekinmiyolar,ezik tipli duruyorum çünkü.
4 arkadaş geziyoruz, bi arkadaşım var, diğer kızlar onla şaka yollu dalga geçince hiçbişi demiyo. Ama ben şaka yollu bişeyiyle dalga geçsem,bana hemen pat diye laf veriyo bozuyo. Çünkü salak gibi konuşuyorum.Çocuk gibiyim. Çoğu şeyde kaale almıyolar beni hissediyorum bunu her şeylerinde.
Gülüp geçiyorum laflarına,hak ediyomuşum gibi geliyo çnkü dalga geçtikleri hareketlerimi bende sevmiyorum.. Ama bi arkadaşım var,kendisi grubumuzun en havalı bilmiş kızı, çok iyiydik normalde çok da severim, ama böle bi 2 gündür sürekli her yaptığımla her dediğimde dalga geçme moduna geçti kız ! Aa lavinya böle mi yaptı,aa lavinya bunu mu dedi, lavinya kesin öle yapar, sen düşsen gülmem ama lavinya düşerse önce gülerim çnkü o yaptıysa kesin komiktir fln diyor ya. Hiç bu kdr abartmamıştı. Normalde çok iyi olduğumuz için de onu kırmak istemiyorum.çünkü ben onun gibi düşüncesiz değilim. Ama napacağımı bilemiyorum.Mesela onunla yaşamımız farklı biraz, o gezmeyi tozmyı çok sever ve sosyal bi insan olmakla övünür,ama bana böle bişeylerle övünmek gibi şeyler komik geliyo,ve grupta en az gezip tozan ben olduğum için böle bi dışlama moduna girdi sanki. Anlamıyorum yaa çok mu ezik duruyorum neden böle olluyo anlamıyorum ve bu sadece üniversitedeki arkadaşlarımın yanında oluyo. Çünkü çoğu marjinal olma peşinde ve insanları kıyafetlerinin markasına, oturdukları semte göre farkında olmasalarda ayırıyolar.
Halbuki mahalleden arkadaşlarımın yanında falan gayet rahatım.çnkü birinin davranışlarını komik bulsan da,onu incitmemek gerektiğinin farkında hepsi,üniversitede okumamalarına rağmen ! eğitim seviyesi arttıkça insanların egoları tavan yapıo sanırım ve kibre kadar varıyo !
Siteye ve telkinlere baya bir ara vermiştim.Olumlamalarımı bayadır yapmıorum. Telkinlere tekrar başladım, ilk dinlediğimdeki etkiyi yakalamak için forumdaki yazıları fln okumya çalışcam elimden geldiğinde tekrardan..Sınavlarımda başlayacak fazla giremiyprum nete ama hızlı bi şekilde özgüvenimi kazanmam lazım yeniden..Yardımcı olursanız ne mutlu bana :) |