Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- Canim günlügüm,
bir varmis bir yokmus... hayat kimileri icin masal iken kimiler icinde garip bir durum.. ve yine kimileri icin yasam mücadelesi verilmesi gereken bir yer...
Benim icin mi??? Cevabi o kadar karisikki... Su an net bir cevap bile veremiyecegim..
Kelin ilaci olsa önce basina sürermis derler ya, bende de öyle bi durum ve hal hali var üstümde...
Sükür bi yaramazlik yok.. Hani korkulacak bi durum yok... Yolun basindayim ve bu gececek diye diye tüy bitecegini bilsemde dilimde vazgecmiyecegim...
Evet anladin, icimdeki "S".. Geldi ve gitmek bilmiyor ama fazla kalmasini istemiyorum artik inan gina geldi...
Bu aralar rüyalarla aram idare eder... Yani halen daha tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum gercekten farksiz... Sükür Allah ki kabus degiller, birde öyle olsaydi sanirim tamami ile yorgun ve bitkin kalkardim...
Bu ara yeni fark ettigim bisi.. Sakinlestim, durgunlastim adeta sessizlestim... Iyimi kötümü bilmiyorum ama fazla muhabbet ve fazla konusmak istemiyorum.. Hani biraksalar sandalyeyi camin kenara ceker, saatlerce konusmadan camdan disari baksam bikmam.. O derece..
Herseyde bi hayir var diyorum..
Görüsmek üzere canim günlügüm... |