Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2011, 08:26 AM   #17 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Lightbulb Cevap: yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapa

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
koruma kalkanı gerçekten bu konuda işe yarıyor mu ?
merak ettim bunu nasıl keşfettin ve hangi durumda ne şekilde işe yaradı anlatabilir misin :) (yani çok özel değilse tabi) inan böyle bir canlı örneğe çok ihtiyacım var

dışarı çıktığında yolda gördüğün ancak senin karşılaşmak istemediğin kişiler kaldırım değiştirerek senden uzaklaşıyorlar mı ? :) yani sinek kovucu görevi mi görüyor ? :)
Sevgili imported Angel,

Tabiki sinek kovucu gibi degil ama guzel benzetme...

Koruma Kalkani istemedigin durumlarda ani reflek olarak oradan uzaklasmai sagliyor bunu sen bile anlayamiyorsun... Ornegin ben kalabalik bir ofis ortaminda calismaktayim bazi insanlarin samimiyetsizliklerine sinir oluyorum yalakalilari beni cileden cikariyor, onlari gordugumde otomatik olarak alan degistirirken buldum kendimi cok ilgincti... Baska zzaman olsa o ortamda kalmaya devam ederdim.... Bunun disinda etrafimda surekli sikaye eden insanlar oldugunda ben de onlarla birlikte ayni seyden sikayet etmeye baslardim otomatik olarak ama su anda sikayet eden oldugunda ``Aman sen de hicbirseyden memnun olmuyorsun, bence sukretmelisin`` demeye basladim tabi herkes saskin:) Bir anlam veremiyor ama bu muhtesem acayip hosuma gidiyor.. BAna alik alik bakmalarina bayiliyorum... Bu olumlulugum daim surmesini seciyorum.....
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla