Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2011, 01:07 PM   #19 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: yaşadığım yerdeki insanların niteliğinin değişmesi için nasıl bir çalışma yapa

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili imported Angel,

Tabiki sinek kovucu gibi degil ama guzel benzetme...

Koruma Kalkani istemedigin durumlarda ani reflek olarak oradan uzaklasmai sagliyor bunu sen bile anlayamiyorsun... Ornegin ben kalabalik bir ofis ortaminda calismaktayim bazi insanlarin samimiyetsizliklerine sinir oluyorum yalakalilari beni cileden cikariyor, onlari gordugumde otomatik olarak alan degistirirken buldum kendimi cok ilgincti... Baska zzaman olsa o ortamda kalmaya devam ederdim.... Bunun disinda etrafimda surekli sikaye eden insanlar oldugunda ben de onlarla birlikte ayni seyden sikayet etmeye baslardim otomatik olarak ama su anda sikayet eden oldugunda ``Aman sen de hicbirseyden memnun olmuyorsun, bence sukretmelisin`` demeye basladim tabi herkes saskin:) Bir anlam veremiyor ama bu muhtesem acayip hosuma gidiyor.. BAna alik alik bakmalarina bayiliyorum... Bu olumlulugum daim surmesini seciyorum.....
Açıklamaların için teşekkür ederim azraist arkadaşım :)
olumsuz ve negatif olan hoşlanmadığımız ortamlardan durumları farkedip ordan uzaklaşmamızı sağlıyor demekki :) olsun bu da güzel birşey... demekki önceden farketmediğimiz şeyleri bize farkettiriyor ve uyarıcı görevi görüp ordan uzaklaşmamızı sağlıyor :) ben de belki biraz daha uzaklara çıkıp gezmeye başlarsam günümü vaktimi orada geçirirsem belki evimin bulunduğu yerdeki bu insanlar o kadar da gözüme batmayabilir..

gerçekten de başkalarının düşüncelerini önemsememenin önemini anladım dün, durakta servis beklerken kadının birisi bankamatikten para çekmek için arabasıyla yanaşıp durdu ve indiğinde kılığı kıyafeti çok iddialıydı incecik çok yüksek topuklular leopar desenli bluzler taytlar filan....ve buralı olmadığı belliydi.. son derece kendine güvenerek kimseye aldırmadan ağır ağır adımlara tek tek basarak yürüdü işini gördü ve basıp gitti...ilginç olanı da o esnada bu bahsettiğim insanlar o kadına onu rahatsız edicek şekilde bakmadılar veya kadın bunu umursamadı sanırım...orasını bilemiyorum...belki de aman kötü düşünen olacak mı diye bilmeden ezilip büzülerek kendimi yargılatma hakkını belki ben onlara veriyorum kendinden emin olduktan sonra farklı da olsan insanların dikkatini o kadar da çekmiyorsun demekki...yada çeksen de güveninle beraber rengini tam olarak belli ettiğin için farklılığını kabullenip saygı gösteriyorlar belki de....dünkü gördüğüm kadın bana biraz bu konuda düşünme fırsatı verdi...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla