Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2011, 05:10 PM   #20 (permalink)
Bilge İnan
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: Parayı Bollukla Hayatınıza Çekin Subliminal Cd

Alıntı:
naz78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende aldığımı söylemiştim ücretli telkini nerdeyse 1 ay olacak etkisini göremedim ücretsizleri dinlerken yaşadığım deneyimler oldu etkileri oluyordu bunda halla bişey hissedemedim oysa büyük bir istek ve inançla aldım başka telkinleride istemeyi düşünüyordum ama biraz şüpheliyim artık ayrıca olumlamalar yapıyorum ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirin lütfen boluğa berekete ihtiyacım varrr

Merhaba :)

"Bolluğa ve berekete ihtiyacım var"
"Ama biraz şüpheliyim"
"Ayrıca olumlamalar yapıyorum"

Bu cümlelerde gördüğüm şey, sizin yokluk bilincine kendinizi tamamen adapte ettiğiniz ve bilinçaltınızda, "bereket için mucize olması gerekir" tarzı bir yaklaşım sergilediğiniz. Bolluk ve bereket zaten var; ihtiyacınız olan o değil. İhtiyacınız olan, bunun varlığına inanmak ve bu inanç sizde maalesef yok denecek kadar az. Telkinin etkisini göstermesi bu yüzden gecikmiş olabilir; blokajlarınız çok fazla ve bunu çözmek biraz zaman alabilir. Rahatlayın :) Düşünce odağınızı değiştirin; telkin etkisini göstersin, bolluk bereket gelsin diye düşünmekten vazgeçin. Dinlemeye devam edin. O hiç yokmuş gibi davranın. Normal hayatınıza devam edin.

Bir de mümkünse telkin içeriklerini çok da fazla okumadan dinleyin. Bilinciniz bu içeriği reddetmeye meyillidir. İçerikler, bilinçaltınıza neleri gönderiyoruzu tescillemek içindir. Bir kere gözatıp geçin, çok fazla okumayın.

Olumlamalar, kişi ona inanmıyorsa çok da işe yaramaz. "Ben çok zenginim" tarzı bir olumlama yaparsanız, bilincinizden şöyle bir ses gelecektir: " Hadi oradan, bu ayın kirasını zor ödedin" vb. gibi... Bunun yerine, sahip olmadıklarınıza değil, sahip olduklarınıza tek tek odaklanmak, bereket kapınızın daha hızlı açılmasını sağlar. Şükretmek, en büyük anahtardır. Çünkü hayatınıza daha fazlasını çekmenizi sağlar. "Param yok" yerine, " sağlıklıyım, bunun için şükürler olsun" u yerleştirirseniz hayatınıza, hem olumsuz düşünmenin önüne geçer, hem de enerjinizi yükselterek daha çok şeyi kendinize çekersiniz.

Birşeyi çok fazla düşünür ve sabırsızlık gösterirseniz ya da olumsuzluk yüklerseniz, olmayacaktır. Evet, çok istemek iyidir ama beklemek değil. Sürekli beklenti içinde olursanız sistem rahat işlemez. Kim söylemişti hatırlamıyorum ama bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir :))

Aklınıza takılan başka şeyler olursa yardım istemekten çekinmeyiniz.

Sevgiler :)