Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2011, 07:39 PM   #43 (permalink)
kendini arayan adam
Teğmen

Tesekkür: 156
76 Mesajinıza toplam 176 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kendini arayan adam is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Evet arkadaşım çocuklugundan bu yana yaşadıklarını ve son hislerini hepsini okudum.. Sanki aynı şeyleri yaşamışız, sevgilinle yaşadıkarın dışında.. Bence telkin müziklerinden vazgeçmemeli ama bu sadece yeterli degil, sürekli daha iyi gelişimlerde bulunmak lazım.. Mesela telkinli müzikler biraz geliştirdi daha fazla gelişim için daha farklı bişey olmalı.. Psikologa yada NLP eğitimi diye bişey araştırdım bu ikisinden birini yapmayı düşünüyorum.. MAksadım çok büyük beklenti degil sadece bu ugurda sürekli bişeyler yapmak.. Boş boş durup düşünerek hiçbişey olmadıgını hatta daha kötü oldugunu anladım..

Senin çevrende seni anlayan birileri yokmu? Dertlerini paylaştıgın? Yada sevgiline nasıl olduda şimdiye kadar açılmadın yada açıldın mı?
Senle bir süre msjlaşalım, en azından çözüm yöntemlerinde birbirimize yardımcı oluruz.. Denediklerimizi paylaşırsak tekrarlamayız.
kendini arayan adam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla