Cevap: Geri döndüm! :) Merhaba günlükçümmm,
Çok ihmal ettim seni çok da özledimmm staj yapıyodum 3 haftadır bugün son günüydü uzatmamı istiyorlar çalıştığım yerde benden çok memnun kaldılar ama mümkün olacak mı bilmiyorum bi de ben maaşlı bi iş istiyorum ama stajın da hakkını yemeyeyim şimdi beni kendime getirdi hayatımı düzene soktuuu kendimi işe yarar hissettirdi ve birsürü de şey öğrendim televizyonlar, kamera arkası, reji, stüdyo hepsi çok çok eğlenceliydiii :)
Bu arada sana bi haberim var eski erkek arkadaşımı silmişim ben tamamen (bu arada kendisi bana doğumgünümde 00.00 da mesaj attı söylemiş miydim?? :))
ama ben şöyle tuhaf bi durum yaşıyorum zamanında ona çok anlam yüklemiştim, hayatımdaki varlığına, kişiliğine, davranışlarına... fakat şimdi o anlamları unuttum, Eternal Sunshine of the Spotless Mind diye bi film vardı ya aynen onu yaşıyorum sanki... Bakışına gülüşüne sözüne, söylediğine, söylemediğine, yaptığına yapmadığına yüklediğim anlamlar bir bir siliniyor kafamdan... çok garip.
Bu arada hayatıma başka erkekler girip çıkmaya devam ediyor ama hala geldikleri hızla gitmeye devam ediyorlar bilinçaltımda bunu tetikleyen çekirdek inancın ne olduğunu çözmeye çalışıyorum neden ben kalıcı ilişkiler kuramıyorum hala bulamadım...
En yakın arkadaşım İstanbul'a taşındığından beri zaten çok büyük bi boşluk ve yalnızlık hissediyorum kendimi elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum ama bazen çok zor oluyor...
Ama gene de içten içe çokça büyüdüğümü olgunlaştığımı hissediyorum günlük bunu anlatmak zor da belki işler benim açımdan daha önce hiç olmadığı kadar yavaş geliştiği için, nadiren fırsatları yakalayıp değerlendirebildiğim için mesela bu staj gibi... çok yavaş akıyor hayatımın nehri..
ama durmak yok yola devam :P
__________________ " Let go and let God" |