Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2011, 12:19 AM   #44 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşım çocuklugundan bu yana yaşadıklarını ve son hislerini hepsini okudum.. Sanki aynı şeyleri yaşamışız, sevgilinle yaşadıkarın dışında.. Bence telkin müziklerinden vazgeçmemeli ama bu sadece yeterli degil, sürekli daha iyi gelişimlerde bulunmak lazım.. Mesela telkinli müzikler biraz geliştirdi daha fazla gelişim için daha farklı bişey olmalı.. Psikologa yada NLP eğitimi diye bişey araştırdım bu ikisinden birini yapmayı düşünüyorum.. MAksadım çok büyük beklenti degil sadece bu ugurda sürekli bişeyler yapmak.. Boş boş durup düşünerek hiçbişey olmadıgını hatta daha kötü oldugunu anladım..

Senin çevrende seni anlayan birileri yokmu? Dertlerini paylaştıgın? Yada sevgiline nasıl olduda şimdiye kadar açılmadın yada açıldın mı?
Senle bir süre msjlaşalım, en azından çözüm yöntemlerinde birbirimize yardımcı oluruz.. Denediklerimizi paylaşırsak tekrarlamayız.
evet bence de telkinlerden vazgeçilmemeli,hatta ben iyileşmeye başladım bile kaldığım yerden :)) başkalarının düşüncelerini önemsememe,topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinleri dinlemeye başladım. Ve sanada önerdikleri blogtaki yazıları okudum,30 gnlük arınma programını uyguluyrum şu anda,sana da tavsiye ederim ?
bugün çok kendime güvenliydim,ama farklıydı biraz,telkinleri ilk dinlediğimdeki durumu istiyodum ben hep, ama bu ondan daha iyi bile oldu. Anlattığım arkadşaım bana bugün seni ilk defa böle ciddi görüyorum fln dedi,sevgilisiyle sorunlarını bana anlattı fikir aldı benden :)) gene arada 2-3 tane küçük düştüğüm durum oldu ama daha az.
Çevremde bu sorunumu anlattığım biri yok. Burda anlattım sadece. Sevgilime de açılmadım evet.Daha da küçük düşmemek için:D
istediğin vakit mesalaşabilirz tabiki, sende kendinden ve sorunlarından daha ayrıntılı söz edebilirsin arkadaşm :)

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla