Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2011, 12:31 AM   #35 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canim benim dilegin icin cook tesekkür ederim ve bolca kocamanca bi INSAALLAH diyorum, ve ardindan da bu kipir kipirlik benim zaten ruhumda var (Rabbim bozmasin).

telkinler sadece onlari daha da bi güclendiriyor sanirim.. Cünkü dinledigim günden beri (aclik krizi haric, oda bi gün sürdü) tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum ama sükür okudugun gibi kabus olmadigi icin fazla etkisinde degilim ama yorgun oluyorum sadece iste sabahlari kalkarken..

Buda yine iyi bi isaret yani bu telkinler sadece bende var olan positiv güclerime güc katmakla kalmiyor hatta icimdeki "SIKINTI" = "S" yok ediyor gibi..

Yani ben öyle yorumluyorum yada öyle olsun istedigim icin belki böyle düsünüyorum..

Yani bilincaltim ile "S" birbirleri ile catisiyor herhalde, bana rüya haric fazla yansitmiyorlar..

yoksa sükür coooooook huzurluyum...

Seninde icindeki istedigin tüm güzellikler ve dilekler en iyi sekilde hayatinda

büyük büyük roller alsin..
bu ne güzel bi dilek böyle. O S hali bende geçen sene boyunca hep vardı.sanırım aynı şey senle. Kalbimi sıkıştırıyodu resmen sana da öle oluyo mu ?

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla