Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2011, 11:38 AM   #45 (permalink)
kendini arayan adam
Teğmen

Tesekkür: 156
76 Mesajinıza toplam 176 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kendini arayan adam is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bence de telkinlerden vazgeçilmemeli,hatta ben iyileşmeye başladım bile kaldığım yerden :)) başkalarının düşüncelerini önemsememe,topluluk içinde konuşma ve koruma kalkanı telkinleri dinlemeye başladım. Ve sanada önerdikleri blogtaki yazıları okudum,30 gnlük arınma programını uyguluyrum şu anda,sana da tavsiye ederim ?
bugün çok kendime güvenliydim,ama farklıydı biraz,telkinleri ilk dinlediğimdeki durumu istiyodum ben hep, ama bu ondan daha iyi bile oldu. Anlattığım arkadşaım bana bugün seni ilk defa böle ciddi görüyorum fln dedi,sevgilisiyle sorunlarını bana anlattı fikir aldı benden :)) gene arada 2-3 tane küçük düştüğüm durum oldu ama daha az.
Çevremde bu sorunumu anlattığım biri yok. Burda anlattım sadece. Sevgilime de açılmadım evet.Daha da küçük düşmemek için:D
istediğin vakit mesalaşabilirz tabiki, sende kendinden ve sorunlarından daha ayrıntılı söz edebilirsin arkadaşm :)
30 günlük arınma programı da hangisi? Bende onu denemeliyim.. Ben sürekli ego güçlenirici ve sosyallik artırıcı telkinlerini dinledim bazen listeye kendine güvenide ekliyordum.. Acaba sürekli aynı şeyleri dinlemektenmi kaynaklanıyor bir süre sonra etkisini kaybetmek, anlamadım gitti.. Dediğin gibi keşke ilk dinlediğimizdeki etkiyi her an koruyabilsek..
Benim sorunlarımın çok özel olduğunu düşünüyordum, birkaç böyle site gezdikten sonra herkeste aynı sorunlar oldugunu gördüm:)

Dün burda bir kaç kişi çok şartlandırma yaptıgımı söyledi, dogruda söylediler.. Bunun hakkında araştırma içine koyuldum şimdi..

Ne olursa olsun bu negatifliği üzerimden atacağım, gerekirse hayatımdaki herkesi değiştiririm.. Ama ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..