Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2008, 09:35 AM   #245 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: siyah inciler

Günaydın Sevgili Mustang ve sevgili arkadaşlar daha kolay günler yaşıyorum tamamen aşmış değilim hayata tamamen uyum sağladım dersem yalan olur ama daha kolay günler yaşamak beni mutlu eduiyor. Sabahları daha kolay kalkıyorum yataktan işe eskisi kadar geç kalmıyorum sorunlu alanlarıma EFT uyguluyorum daha az suçluluk daha çok mutluluk hissediyorum... Problemli alanlarımın listesini çıkardım onlarla ilgili kurulum cümleleri hazırlıyorum bazen bir EFT uygulamasının arkasından başka problemler çıkıyor karşıma yani şöyle bazen unutmuş olduğum bir olayın bu aksak davranışa yol açtığını görüyorum...
Bunun dışında paylaşmak istediğim başka bir şey var rüyamda başka bir dünyaya geçiş yaptığımı hissediyorum sakın delirdiğimi düşünmeyin. Bu geçişte düşüyormuş gibi bir his yaşıyorum bu konuda paylaşımı olan varmı. Yada unutalım gitsin mi?
Şu anda Matrixe Hükmedin'i okuyorum ama uygulama konusunda biraz aklım karıştı gibi yani sıkıntım şu yüzeydeki katı ve yapışık hissetme konusunda...
Sabah sabah aklıma gelenler bunlar.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla