Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı
meditasyonu öyle zor bir şey gibi görme. aslında çok kolay. hayal etmene falan gerek yok. sadece nefes alışverişini izle. yapacağın tek şey bu. sesli meditasyonu dinlerken sadece müziği ve hipnotize eden kişinin sesini dinle. ama kendi başına yapacağın sessiz ortamdaki meditasyonları da yap. onların çok daha fazla faydası olacak. sessiz meditasyonlarda dediğim gibi, sadece nefesinin ciğerlerine dolduğunu, sonra şiddetli bir şekilde dışarıya çıktığını düşün. bunu 5 ya da 10 dakika yapsan, yaparken de bağdaş kurup gözlerin kapalı olursa tamamdır işte al sana meditasyon :) hayal etmeyi ve imgelemeyi daha sonraları çok daha kolay yapabileceksin, onlar yavaş yavaş olacak. sen şimdilik sadece nefesine yoğunlaş, sadece nefesini izle, anahtar bu. şu blogdaki yazıları bitir sana bununla ilgili bikaç link daha atarım :) |
dediğin şekilde meditasyona başlıyım ben o zaman,peki senden bişey rica etsem,nasıl nefes alıp veriyoruz bana ayrıntılı anlatabilir misin acaba ? netten çok araştırdım ama farklı farklı yazıyo kafam karıştı,sen deneyimlisin sana sormak en iyisi:)
şu an o kadar yoğunum ki, bayram biter bitmez vizelerim başlıyo,çılgınlar gibi ders çalışıyorum,o yüzden nete fazla giremiyorum,dediğin siteyi çok yavaş okuyabiliyorum :D ama bitiricem teşekkür ederim :)
Alıntı:
After Life Nickli Üyeden Alıntı
Senden fikir alması hoşuna gitmiş :) Ama neden fikir almasın ki zaten? Gayet aklı başında, mantıklı ve anlayışlı bir insansın. Yazılarından ve yansıttığın düşüncelerden bunları anlıyorum. Kendini geliştirmeye ve telkinleri dinlemeye devam et. Daha da iyi olacağını görebiliyorum. |
beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam :) evet umut vaadediyorum sanırım