Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2011, 01:18 AM   #47 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:
kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
30 günlük arınma programı da hangisi? Bende onu denemeliyim.. Ben sürekli ego güçlenirici ve sosyallik artırıcı telkinlerini dinledim bazen listeye kendine güvenide ekliyordum.. Acaba sürekli aynı şeyleri dinlemektenmi kaynaklanıyor bir süre sonra etkisini kaybetmek, anlamadım gitti.. Dediğin gibi keşke ilk dinlediğimizdeki etkiyi her an koruyabilsek..
Benim sorunlarımın çok özel olduğunu düşünüyordum, birkaç böyle site gezdikten sonra herkeste aynı sorunlar oldugunu gördüm:)

Dün burda bir kaç kişi çok şartlandırma yaptıgımı söyledi, dogruda söylediler.. Bunun hakkında araştırma içine koyuldum şimdi..

Ne olursa olsun bu negatifliği üzerimden atacağım, gerekirse hayatımdaki herkesi değiştiririm.. Ama ömür boyu böyle yaşamak istemiyorum..
30 günlük arınma programı burda :)
http://www.bernaozcandemir.com/30-gunluk-arinma-programi/30-gunluk-arinma-programi-bolum-1

bende telkinleri azaltmaya karar verdim, ego-kendine güven ağırlıklı olmak üzere yanına ne eklesem diye düşünüyorum,3 yada 4 telkin dinliycem 10 gün boyunca.
Ne konuda şartlandırma yapıosun acaba merak ettim?
O negatifliği de üzerinden atıp,çok mutlu bi insan olmaya adım adım yaklaşıyorsun zaten :))

Alıntı:
kendini arayan adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada profil resmin çok iyi bir seçim olmuş. Bulundugun durumu daha iyi anlatan bir resim olamaz sanırım:)
tam anlayamadım neyi anlatıyoki profil resmim :D
pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla