Alıntı:
che1987 Nickli Üyeden Alıntı
Konu güzel ele alınmış keşke daha çok olumlama örnekleri ile pekiştirilseydi konu ;
Sevgilerimle |
Sevgili che,
Kirarmiyim hi seni buyrun bakalim keyifle uygulamanizi seciyorum:
Özsaygı ve Kendini Sevmek Kendimi seviyor ve takdir ediyorum.
Kendime inanıyorum.
Hayata karşı pozitif bakışım var.
Kendime güveniyorum.
Ben Başarılıyım.
Aklima koyduğum her şeyi gerçekleştiriyorum.
Her şeyin iyisini hakediyorum.
Kendimi seviyorum.
Her günümü tutkuyla yaşıyorum.
Sen muhteşemsin.
Her şeyi başarabilirim.
Kendimi onaylıyorum ve harika hissediyorum.
İnandığım her şeyi gerçekleştiriyorum.
Kendime değer veriyorum.
Mutlu olmayı hakediyorsun.
İnsanların gözlerinin içine bakıyorum.
Ben değerli bir insanım.
Tüm kalpten istediklerimi hakediyorum. AFFETME OLUMLAMASI Korku suçlulukpişmanlık ve utanç duygusunu üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum.Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim.Bu hepimizi özgür kılacaktır.Eski meseleleri kapatmaya hazırım.Geçmişte yaşamayı reddediyorum artık.Bu yükü uzun zamandır sırtımda taşıdığım için kendimi affediyorum.Kendimi ve başkalarını sevmeyi bilmediğim için kendimi affediyorum.Her insan kendi davranışlarından sorumludur ve hayatta ne ekerlerse onu biçerler.Bu nedenle kimseyi cezalandırmama gerek yok.Ben de dahil olmak üzere hepimiz kendi bilinçlerimizin yasaları altında yaşıyoruz.Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum ve sevgiyi kucaklıyorum.Ve şimdi iyileşiyorum..
GENEL OLUMLAMALAR Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Çok sağlıklıyım. Ruhsal ve Fiziksel bedenim dengede ve uyum içinde. Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum. Sonsuz sevgi benimle beraber. Evren tarafından destekleniyorum, korunuyorum, seviliyorum. Hayatımı sevdiğim insanlarla beraber mutlu yaşıyorum. Evrenin bana sunduğu enerjiyi kabul ediyorum. Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum. Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum...