Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2011, 01:45 AM   #6 (permalink)
herdaimmutlukız
Teğmen

Tesekkür: 220
54 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
herdaimmutlukız is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum

Bugün önceki yıl en verimli sonuç aldığım uygulamaları düşündüm. sitede mydesktop terapy isimli bi program vardı. Onu yeniden indirdim. Açamadım. Aktivasyon kodu gelmedi. O programın etkili olduğunu düşünüyorum. Bir de ben de daha önce de tıkanıklık yaratan bi durum vardı. Kötü anılar aklıma gelince, uzun süre o anılar hakkında düşünüyordum. Hani derler ya kafamda doldurup boşaltıyordum. Bu durum farkında olmadan oluyordu. Herhangi bişiylemeşgulken kendimi o kötü şeyleri düşünürken yakalıyordum.Sanki istem dışı oluyordu.Bu çok yanlış. Ne anlamı var ki aynı şeyleri düşünmenin. Olan olmuş. Ama şuanda da o durumdayım. Bundan sonra aklıma kötü şeyler gelince İPTAL dicem. Kendimi yönlendirmeye çalışıcam.Siteden öğrenmiştim. İlk başlarda zoroluyo ama zamanla etkili oluyo.
Bugün güne çok güzel başladım. Uyanınca iyi şeyler düşünmeye çalıştım. Güldüm, şakalaştım, enerji doldum. Günüm de mükemmel geçti. Bugün karamsar değilim
herdaimmutlukız isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla