Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2011, 03:39 PM   #37 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canim günlügüm,

bir varmis bir yokmus... hayat kimileri icin masal iken kimiler icinde garip bir durum.. ve yine kimileri icin yasam mücadelesi verilmesi gereken bir yer...

Benim icin mi??? Cevabi o kadar karisikki... Su an net bir cevap bile veremiyecegim..

Kelin ilaci olsa önce basina sürermis derler ya, bende de öyle bi durum ve hal hali var üstümde...

Sükür bi yaramazlik yok.. Hani korkulacak bi durum yok... Yolun basindayim ve bu gececek diye diye tüy bitecegini bilsemde dilimde vazgecmiyecegim...

Evet anladin, icimdeki "S".. Geldi ve gitmek bilmiyor ama fazla kalmasini istemiyorum artik inan gina geldi...

Bu aralar rüyalarla aram idare eder... Yani halen daha tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum gercekten farksiz... Sükür Allah ki kabus degiller, birde öyle olsaydi sanirim tamami ile yorgun ve bitkin kalkardim...

Bu ara yeni fark ettigim bisi.. Sakinlestim, durgunlastim adeta sessizlestim... Iyimi kötümü bilmiyorum ama fazla muhabbet ve fazla konusmak istemiyorum.. Hani biraksalar sandalyeyi camin kenara ceker, saatlerce konusmadan camdan disari baksam bikmam.. O derece..

Herseyde bi hayir var diyorum..

Görüsmek üzere canim günlügüm...
Hayata yüklenen ve yüklenebilecek o kadar çok anlam var ki. Sen ise cavapları arayan bir yolcusun. O halde hayatın anlamı konusunda kararsız kalmışsan hep olumlu bir şeyler seçmeni tavsiye ederim. Bana ailem ve yakın çevremde hayatın hep "mücadele" olduğunu ifade ettiler. Bir dönem ona inandım ama bugün ben de tam olarak hayat için kuracağım cümlelerde emin değilim. Emin değilim dediysem tabi ki aday çok iyi cümlelerim var yeri gelmişken paylaşacağım.

(Belki de hayatın her gün kendimizi geliştirebileceğimiz bir yolculuk olduğuna inanıyorum bugün.)

Sessiz olmak gereksiz çene çalmaktan iyidir. Kaldı ki sen konuştuğunda çok güzel ve faydalı şeyler anlatabilecek birikime sahip donanımlı bir insansın. Burada yazdıklarını okumak keyif veriyor iyi yazan bir insan da gayet iyi konuşur bence.

Belki bir izleme dönemindesin. Belki telkinler sayesinde farkındalıkların artıyor. Güneşi, kuşları, çiçekleri fark ediyor, sesleri dinliyorsun. Belki huzura yakınsın. "S" senden uzaklaşıyor belki. Boş boş mu duruyorsun hiç birşey düşünmeden? Sessiz kalmak kötü değildir ki o kadar. hatta meditatif bir haldir düşünce sessizliği. Kötü olan dıştan sessiz görünüp de içten sürekli olumsuz konuşmalar yapıp kendinle kavga etmektir. Çok sessiz kalırsan arkadaş ortamlarında falan ve bu durum seni rahatsız ederse sosyallik arttırıcı telkin dinlersin geçer. :)

Mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla