Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2011, 09:33 PM   #8 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: umut ışığım

Alıntı:
suyahapsettim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında dışardan bakıldığında normal bir hayatım var ama sorun benim içimde yani önemsediğim insanların benim hakkımda olan fikirlerini çok fazla önemsiyorum özellikle aşk konusunda kimseye aşık deilim ama canım yanıyo sebebi ise eğer ben birine ilgi duyuyorsam herşey güzel gidiyo tam aşık olmaya başladığımda ise herşey tersine dönüyor bu konuyu fazla kafaya takıyorum belki zamanı var ama okadar yalnızlık çekiyorum ki bazen çok kısmetsiz bir insan olduğumu düşünüyorum ve gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum arkadaşlarım var ama onlar bir yere kadar yanımda olabiliyorlar geri kalan zamanda hep yalnızım :(( sürekli bunu tekrarlıyorum ama mutsuzluğumun tek kaynağı bu
Canım,

İnan bana senin gibi düşünen burada şu an o kadar çok insan var ki... Ruh eşini arayan ya da bir şekilde neden neden hep aynı şey diyip karamsarlığa düşen... Mesela Ben:=)

AMA bunun farkında olman bile iyileşmeyi gerçekten istediğini gösteriyor, düşünce iyileşmesi...

O yüzden tavsiyem forumdaki ""Ruh eşini hayatına cekme ve çekim yasasının işleyisi "" bölümlerini dikkatlice okuman ....

Bol şanslar ve seni karamsarlığa iten her ne düşüncen varsa aklına geldiği ilk an '' İPTAL!'' diye bağırıyorsun :=) GERÇEKTEN İŞE YARIYOR
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla