Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
|
kutayhun yazını yeni gördüm. bu hayırlı mı hayırsız mı diye düşünme, sen burada evrenin bolluk-bereketinden faydalanıyorsun. e bolluk-bereket de hayırsız bir iş olacak değil ya :D hayırsız iş yalan dolan, hırsızlık, yolsuzluk, iftira gibi işlerde olur. sen doğru yolunda gittiğin sürece yaptığın iş hayırlıdır. kimsenin hakkına göz koymuyorsun. evrende her şeyden bol bol var. teklik yasasını unutma, her şey bir. sende evrenin bir parçasının, bende. inancımız, görüşümüz ne olursa olsun, aynı yerden geldiğimizi ve aynı yere gittiğimizi çok iyi bil. ayrıca bolluk-bereketi sadece para olarak, ya da bir villa olarak görme. ha şöyle bir şey var; para senin için değerli olsun. ama bir a4 kağıdı da senin için değerli olsun. paraya takılma. ya da ne biliyim bir altını, bir taştan değerli görme. ikisine de aynı değeri ver. yürüyebiliyorsan, görebiliyorsan, duyabiliyorsan, hissedebiliyorsan, aklın varsa zaten zenginsindir. geriye sadece istemen kalıyor.
Ne kadar inanabilirim, ne garantisi var diyorsan; o da senin inancına kalıyor. Ben naçizane tavsiyemi belirtiyorum, top artık sende. Bol şanslar :)