Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar evlilikle ilgili hayatina ruh esini cekme olumlamalari yapiyorum bunun disinda imgeleme olarak bir gelin fotosunu duvarima astim :))))
Ise yarar mi bilmiyorum ama haliz hazirda buna emek harcayan arkadaslarimiz var mi aramizda cok merak ettim:) |
İyi yapmışsın hatta gelinin yüzüne kendi resmini yapıştırsan daha iyi tabi yalnız gelin yerine yanına bir damat da koysan daha iyi olur. O damatta beğenebileceğin biri olsun. Hatta ne bileyim belki bir davetiye hazırlayabilirsin bilgisayarında, bir şeker ya da bir gelin çiçeği yapıştırabilirsin. Ben evlilikler ilgili olmasa da bilgisayarımda sanal bir hayal panom var. Beğendiğim şeylerin fotolarını buraya atıyorum arada bakıyorum.
Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
ya da ruh eşim bana yaklaşıyor onu çok seviyorum diyorum.. bir de ben de mi gelin resmi assam duvarıma... |
As as :) İstediğin gibi bir gelin fotosu bulursan hemen as hatta photoshopla kendini de koy gelinin yanına.
Sır kitabında ve belgeselinde buna benzer yapılanların işe yaradığını anlatıyorlar. Ben de inanıyorum işe yarayacağına. Benim mutluluk adı verdiğim sevgilimle en mutlu anlarımızın(fotoların) olduğu bir klasörüm var. Ve şükürler olsun ki biz birlikte hep mutluyuz.