Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar kutayhun arkadaşım
bu ilginç deneyini bir süredir merakla ve heyecanla takip ediyorum...ama ilk mesajımı yazmak bugüne nasipmiş demekki :)
sana birkaç öneride bulunmak isterim bazı ufak şikayetlerin için...ben bu telkinleri 4 seneyi geçkindir dinlemekteyim o yüzden hangi telkinin hangi konuda nasıl etkileri olduğu hakkında biraz tecrübem var diyebilirim...sana yardımcı olmak isterim....mesela insanların sürekli sana gelip konuşmak istemeleri ve birşeyler danışmak istemeleri etkisini ortaya çıkaran telkin, sosyallik arttırıcı telkin...eğer bu durum seni çok yoruyorsa o telkine ara verebilirsin veya dinleme sayısını azaltabilirsin...bu telkin sen sosyal hayatında hiçbir extra çaba göstermemene rağmen insanların mıknatıs gibi sana doğru çekilmelerini sağlıyor....ayrıca yerinde duramamak ve aşırı fiziksel hareketlilik etkisinin de sosyallik arttırıcıdan kaynaklandığını düşünüyorum....benzer etkiyi ertelemeyi bırak telkini de yapıyor....
eğer telkinleri gece uyurken de dinliyorsan da sana tavsiyem gece uyurken özellikle koruma kalkanı telkinini dinlemek...bu telkin insanı bebek gibi mışıl mışıl uyutuyor....mutlu haberlerinin devamını bekliyorum...sevgiyle kal |
Sevgili Imported angel,
Engin tecrubene dayanarak bir sorum olacak size, acaba telkinlere bu 4 sene boyunca her gun mu duzenli devam ettiniz yoksa ara ara mi dinlediniz?