Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) dün duamı ettim, güvenilir sözü dinlenir bi insan olmayı da dilemiştim,2 dk snra arkadaşımdan yarın beni ders çalıştırırsın demi sana güveniyorum mesajı geldi ahahah:D:D
fakat bugünüm de çok iyi geçmedi. Okulda gene güven sorunu yaşadım biraz, mesela okulun içinde tek başıma yürürken flan nereye bakcağımı şaşırıyorum.Napcam bu sorun için bilmiyorum.
Çok paspal duruyorum. Giydiğim kıyafetlerin içinde rahatsız hissediyorum, mesela çok beğenerek bi gömlek almıştım onun yakası gün boyu hep çok kötü durdu sinir oldum falan,kıyafet konusunda bu bana çok oluo,bi türlü kendime tam olarak yakışanı bulamıyorum ve bunu çok sorun ediyorum. Belki bu da sorun mu diceksiniz ama benim için öle maalesef. Saçım da hiç bi zaman istediğim gibi olmuyo siniiiiiiiiiiiiiiir oluyorum ya ! Böle olunca da insanın kendine güveni kalmıyo, hele etrafındakiler hep bi tarz oturtmuş insanlarsa..
Sonra eve geldim,canım sıkkındı gene,kaç saattir pc başından kalkamadım, facebookta başkalrının resimlerine profilillerine bakıp durdum,başka insanların hayatını merak etme gibi garip bi huy var bir de bende !!!
mesela sevgilimin eski sevgilisinin profiline her gün bakıyorum nedense. Kızı çok beğeniyorum,kıskanıyorum galiba :( Ben de aslında güzel sayılırım, ama mesela kilo alınca anında yüzümden alıyorum,ve yuvarlak bi yüzüm olması beni sinir ediyor!Kemikli yüzlü uzun boyunlu kadınları gördükçe kendimi kötü hissediyorum.Evt bu da bi takıntı sanırım ! gözlerim çekikti mesela, ama son bi kaç yıldır yüzüm hep yorgun gözüküyor,gözlerim de öle.Başkalarını kıskanıyorum hep,sanki bana hiçbişi yakışmıyor.
Ve bugün anlattığım takıntılar yıllardır var, napıcam ben ? |