Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
canlar ben şimdi bir şey düşündüm, bu naçizane yanlış da olaiblir doğru da , ancak ben şimdi çekim yasasını düşünüyorum da bir kaç gündür... ben ruh eşimi bulamayacağım demek de bunla ilgili olumsuz cümleler de çekim yasasının bir parçası olmuyor mu.... bence olumsuz düşünmek de çeker... eğer birisi gelmeyecek yok diye üzülüyorsa sonuçta duygu durumu olarak en derinden gelmesini istiyor ondan diyor.. ve sonuçta istediğimize yoğunlaşıyoruz çok olumsuz olarak.. yani çekim yasası tersine de çalışmaz mı, bilmiyorum ama aklıma geldi böyle birden |
Canim,
Bence, eger cekim yasasini kullanirken kurdugumuz cumleler olumlu ise orn: Bana sadik bir ese sahibim/ Beni seven bir esim var/ Guzel bir ailem var/Yakisikli-guzel bir ese sahibim vb ... cekim yasasi geregi bu kisileri ya da karakterleri kendine cekiyorsun... Cekim yasasi evren varoldugu surece var ama onemli olan senin benim onu nasil kendimize cektigimiz. Bir de olumsuz ornek vereyim : - Esim beni aldatiyor- cok mutsuzum-esim cok cirkin vb. olumlama cumlelerini kullaniyorsak o zaman da cekim yasasi harekette ve bu sefer de olumsuz halli kisi ve karakterleri kendimize cekmis oluyoruz. Ve mutlaka olumlama yaparken -meli/ mali-ecek-acak yerine simdiki zaman kullanmaya dikkat ediyoruz.ben boyle dusunuyorum.
Umarim yardimci olmusumdur...