Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
10 gun cok kisa bir sure tatlim, bir 10 gun daha duzenli dinle ve sonra kendindeki pozitif degisimleri farkeder farketmez burada tekrar konusalim...
Iyi ki varsin, kalbini sakin olumsuz duygularla doldurma , unutla IPTAL demek cok zor bisi degil, yolda yururken sana tuhaf bakislar mi goruyorsun, birinin mutlulugunu mu kiskaniyorsun sadece ``IPTAL`` ve yoluna devam:) Inan bana muhtesem bir etki yapiyor, sen bunu farkedince ben yine burada olacagim.... ve seni dinleyecegim tatlim.... |
baya uzun bi süre dinliycem zaten o 4 telkini...vizelerim bitsin,olumlamalara da ağırlık vericem..
teşekkür ederim sen de iyi ki varsın
bundan sonra iptal dicem, uzun süredie bu sitede takılmama rağmen,bazen hala olumsuz düşünmekten sanki hoşlandığımı düşünüyorum biliyo musun? gitmemek için benimle savaşıyolar sanırım :D mesela gece yatağıma yattığımda sevgilimin beni terkettiğini ya da başka herhangi bişi olduğunu düşünüp gerçekmiş gibi acı çekmek hoşuma gidiyo gibi oluyo... istesem iptal diyebilirim ama içimden bişey dedirtmiyor.
Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı
kendine güvenmen için, kendime güveniyorum demelisin. başkalarını kıskanmak yerine, onların kendine duyduğu güveni güzel gör. ardından bende kendime güveniyorum de. kıskançlık, olmaması gereken bir duygu. kıskançlığın yerine paylaşımcı olmayı koy, güvensizliğin yerine de güveni koy. evren boşluk kabul etmiyor. boşalttığın yeri mutlaka doldurmalısın. ama iyi doldurmak da senin elinde kötü doldurmak da. |
'onların kendine duyduğu güveni güzel gör' bu çok işime yarar teşekkürler juger:))