Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2011, 10:53 PM   #100 (permalink)
azraist_24
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

[quote=lavinya10;810922]baya uzun bi süre dinliycem zaten o 4 telkini...vizelerim bitsin,olumlamalara da ağırlık vericem..
teşekkür ederim sen de iyi ki varsın bundan sonra iptal dicem, uzun süredie bu sitede takılmama rağmen,bazen hala olumsuz düşünmekten sanki hoşlandığımı düşünüyorum biliyo musun? gitmemek için benimle savaşıyolar sanırım :D mesela gece yatağıma yattığımda sevgilimin beni terkettiğini ya da başka herhangi bişi olduğunu düşünüp gerçekmiş gibi acı çekmek hoşuma gidiyo gibi oluyo... istesem iptal diyebilirim ama içimden bişey dedirtmiyor.

Canim benim,

Inan seni cok iyi anliyorum, su anda olumsuz dusunceler icin verdigin mucadeleni tahmin ediyorum, bir an ilk dinledigim zamanlar geldi aklima
Insan olumsuz dusunceye daha kolay alisiyor ve inaniyor... Bilinc ise olumsuz dusunceye daha kolay inaniyor ve olumlu dusunmeye basladigin anlar da sana oyunlar oynuyor, seni cok iyi anliyorum ama iyiye gidiyorsun ve inan bana vizelerinden de mukemmel notlar alacaksin...
Guzel haberlerini bekliyorum.
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla