Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2011, 11:58 PM   #8 (permalink)
neyz€n
Teğmen

neyz€n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
24 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neyz€n is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çekim yasasını uygulayanlara bir sorum var

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asagidaki linkten tum merak ettiklerin sakli haydi tikla:)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/
bunları yarın inceliycem inşallah.şimdi çıkmam lazım :).
biraz göz attım bi konuda diyoki isteğinizi isteyin ve unutun unutmayınca ya olmazsa diye düşünüyosunuz olmuyo diyo.
benim aklıma şöyle birşey geldi ne dersiniz bilmiyorum.unutmak değilde güvenmek lazım Allah'a.bir dua ettiğimizde unutmak yerine,kabul olur diye Allah'a güvenmeliyiz.Çünkü Allah şöyle buyuruyor:
Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar. (Bakara Suresi, 186)
“De ki: Sizin duanız olmasaydı Rabbim size değer verir miydi?” (Furkan Suresi, 77)
Bu ayetlerdende anlaşıldığı gibi Allah her duamıza cevap veriyor ama şu var:İstediğimizin aynısını vermeyebilir.biz zannederizki duamız kabul olmadı.Ama çok şefkatli Rabbimiz bizden daha iyi bildiği için bizim için daha hayırlısını verir ama biz bilmeyiz.yada ahirette mükafatlandırır bilemeyiz.ama biz duamız kabul oldu deriz.
neyz€n isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla