Alıntı:
herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili house sana eft'yi tam olarak nasıl uyguladığını soaracaktım ama ben siteye girmeden yazmışsın bile :) çekim yasası :) Sormak istediğim başka şeyler var. Çekirdek inancını orttaya çıkarmak için özel bişeyler yaptın mı yoksa başka amaçla çalışmalara yaparken kendiliğinden mi ortaya çıktı. Bir de ortaya çıkardığın o ekirdek inanç ile ilgili ne yaptın? |
süpersinnnnnnnnn nickin bile olumlu çok sevdim bu bile bir telkin bana göre aslında konuyu açtığım yazımda çekirdek inançlarımı nasıl bulduğumu anlatmıştım ama senin için seve seve özet geçerim şöyle ki; şimdi benim bir hayalim yada kendimde eksik gördüğüm bir şey var diyelimki önce davranıştan başlayalım topluluk önünde konuşamıyorum mahvoluyorum diyelim kendimi devasa bir kalabalığın önünde hayal ediyorum bir süre sonra hakkaten vücudum o korktuğum tepkileri vermeye başlıyorum terleme titreme kekeleme vs vs bu durumu elimden geldiğince devam ettiriyorum ve egom hemen dır dır ötmeye başlıyor "ben zaten çok salağım,ellerim titrer, kekelerim ben bu iişi beceremem vs vs" sonra ansızın bir olay çakıyor zihnimde bu tamamen farazi bir örnek olduğu için mesela ilkokulda tahtaya çıkmışım bi şiir okucam o sırada dilim sürçüyo ve hocam bana bir hakaret ediyor yada ailemden biri ben bunu alıp çekirdek inanç yaptığımı anlıyorum yada eğer bir hayal söz konusu ise yine hayal kurmaya başlıyorum gene ego konuşmaya başlıyor sen beceremezsin sen şölesin sen bölesin inan bana sihir gibi bir şey bu hemen ardından sana bunu yaşatan olay ve insanlarla ilgili anılar patır patır dökülüveriyor sonrası basit zaten eft ile bu inançlarını yok edip ayna tekniği kendini sevme olumlamaları yaparak kurtuldum ben ama tekrar etmekten bıkmayacağım asla kendinizi sevin değer verin zaten çekirdek inancı bulup onu yıkarsanız herşey çorap söküğü gibi geliyor buarada çekim yasasını nasılda güzel işletmişsin öle kıskandım ne yalan söliim :D