Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2011, 02:11 AM   #5 (permalink)
Janer
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Modern safsata: Secret ya da çekim yasası

bu tür şeylerin dinle özdeşleşmesi yanlış .. :S .. Antony Robins içindeki devi uyandır diye bir kitabı var oku .
o zaman tüm başarılı olanlar yalancı yada onun gibi şeyler .. adam ne diyor çok inandım (Çekimyasası) ve çok çalıştım (Eyleme geçme) .

peki sana soruyorum bu nesneleri hareket ettirenler suyun üstünde yürüyenler hile mi ? .. insanlar inanamıyor direk milletin yüzdüğü yerde adam yürüyor ..

Şimdi ben sana allah yok dersem burada kızacak olanlar olacak .. ama hadi yoksa .. gördün mü -hayır . Kokladınmı -hayır duydunmu-hayır .. bir tane kitap var onda yazana inanıyorsun . neden sorgulamıyorsun .. :S .. tamam bu sorgulanacak birşey değil dogmatik. inanmak yada inanmamak senin elinde. ben sana allah yok diyorum sen bana kızıyorsun gözle görülecek bir şey olmasa da kızıyorsun .

*Bilgin varsa biraz sakla çünkü bunları ortaya çıkardığında sana karşı çıkanlar seni ezmeye calısanlar olacak .. belli bir birikime ulaşınca ortaya çıkarki karşıt düşüncelerin karşısında bunları savunmaya gücün kalsın .. (İçindeki devi uyandır - özetlenmiş alıntı :D )

şimdi senin yazdıklarını paylaştığın doktor böyle birşey yok diyor biz kızıyoruz çünkü elimizde gözle görülebilir şeyler var .

İşi siyasete sürüklemek istemediğimden bu kadar cevap verebiliyorum . ama dersenki siyasetlede anlat anlatırım :) ama 17 hazirandan sonra anlatırım :D