Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2011, 02:41 AM   #17 (permalink)
Janer
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çekim yasasını uygulayanlara bir sorum var

neyzen kadere inanırmısın ?
ben inanmam kendi kaderimi kendim çizebileceğime inanırım ..

istersem çalışır emek gösterir eyleme geçer ve okuyarak yüksek bir mevkiye gelirim

istersem nasıl desem ki :D .. Kötü işler yaparım .. bu zararlı madde gibi şeyler

istersem adam öldürürüm .. ki sonucunu biliyorum

istersem kendimi öldürürüm ..

sen istediğin şey olur hayatında .. ama arkadaşların dediği gibi sadece istemek olmuyor .. eyleme geçeceksin ..

fatih sultan mehmet'in bir hikayesi var bilirmisin bilmiyorum ..

o daha doğmadan bir büyücü onun istanbulu fethedeceğini söylemiş .. o da doğduktan sonra ona herkes istanbulun fethi . istanbulu fethedecek kişi demiş .. mutfakta parkta ne bilim nerede olursa olsun . o sadece bunu biliyormuş ve inanıyormuş istanbulu fethedecem . adam başka birşey düşünmemiş çünlü ona tek söyledikleri istanbul ve fetih .. eğitimini aldıktan sonra adam istanbulu fethetmiş .

Kolaymı öyle istanbulu fethetmek .. herkes yıkılamayacakmış gözüyle bakıyor .. bir ton ülke tarafından destekleniyor ama yıkılıyor ..

yani istemelisin . ona inanmalısın . fatih sultan sadece buna odaklanmıs (baska seylerde yapmıs ama yıkmak konusunda aklından yıkmamak gibi birşey geçirmemiş . ) nice hikayeler var başarı öyküleriyle dolu istemekle dolu . Olimpiyat şampiyonu nevin yanıt benim akrabam .. fazla uzağımda değil .. istedim diyor herşeyden önce istedim ve bunun için çabaladım ...

birşey istiyorsan bakış açını biraz değiştireceksin ..

ben çook ama çook başaarılı olmak istiyorum .. bunun için bazı bakış açılarımı değiştirmeye calısıyorum . bazı şeyler karsısında kendimi kaybetsemde artık bunu tam olarak gerçekleştirmem gerekiyor ..

sanada tavsiyem herşeye körü körüne inanma .. ben doğduğumda bu site yoktu . kendi süzgecimden geçirdim ve kabul ettim .. sende bunu yapabilirsin ama doğduğun yer aile faktörü çok etkiliyor insanı ..

sözü uzatmayacağım ... Çekim yasasına ne kadar karşı çıksanda böyle bir şey var . :D anlayacaksın :)