Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2011, 10:26 AM   #83 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili imported angel,

Acaca cok ozel degilse senin icin ozel olmadigini dusundugun bir kec degisimi burda bizimle paylasir misin?

Cunku daha once deneyimli bir kac uyemize uzun zaman bu telkinleri dinledikten sonraki tecrubelerini sormustum, cevaplar arasinda is degistirenler, es ruhunu bulanlar ve hatta ve hatta sehir bile degistiren arkadslar vardi.
Sevgili azraist arkadaşım :) tabi ki paylaşırım ancak kutayhun arkadaşımızın konusunu dağıtıp ona saygısızlık yapmak istemiyorum...daha detaylı soracakların olursa özel mesajla da sorabilirsin çekinmeden :)

açıkcası somut anlamda o saydığın şekilde büyük değişimler olmadı...yani ev değiştirme şehir değiştirme evlenme veya piyangodan para gibi şeyler olmadı
hala çözülmemiş sorunlarım var...mesela diplomamı alamadım veya hayatıma aşk çekemedim...ancak günlük hayatımda ve evin içindeki başarılarım sayesinde ailemin saygısını güvenini kazandım..bol bol takdirlerini alıyorum...evin içindeki yaşam standardımız büyük ölçüde değişti...daha yeni eşyalar ve hayatı kolaylaştıracak yeni eşya ve aletler aldık...bir günde olmadı...zaman yayıldı...evin içinde reform oldu diyebilirim (ki babam aynı aleti 30 senedir kullanabiliyor olmakta övünen bir insandı düşün yani)

ruhsal ve psikolojik olarak büyük yollar katettim ve hiçbir sebep olmasa bile sabah yataktan sevinçe heyecanla kalkıp uyanıyorum..kendimi gerçekten seviyorum ve güveniyorum...toplum içinde varlığımı kabul ettirmeye başladım..eskiden kendimi hiç beğenmez ve giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramazdım...şimdi aynaya her baktığımda kendimi beğeniyorum ve gülümsüyorum..her denediğimin de yakıştığını düşünüyorum....moralim kolay kolay bozulmuyor bozulsa da kısa zamanda kendimi teselli edip eski halime dönmeyi başarıyorum..günüm zehir olmuyor..kendi kendime yetmeye başladım...bunun haricinde günlük yaşamda ufak tefek dileklerim kolayca gerçekleşip karşıma çıkabiliyorlar...mesela paraya sıkıştığımda aile büyüklerim bunu bilmiyor olsa bile bir miktar destek olup nefes aldırıyorlar...veya yaşantımı kolaylaştıran yeni teknolojik gelişmeler civarıma yeni açılan yerler oldu...evin içindeki gereksiz eşyalardan zaman içinde ufak tefek temizlikler kurtuldum şimdi gereksiz eşya yok gibi..2-3 parça varsa vardır...hayatım kolaylaşıp pratikleşti...hızlandım.....eskiden ev değiştirmek istiyordum oturduğum mahalledeki insanlardan vee civarda gezicek yer olmayışından dert yandığım için ancak şimdi civarıma daha modern insanların uğradığı takıldığı bir alışveriş merkezi açıldı ve mahalleye ücretsiz müşteri servisi yolluyor ben de sıkıldıkça atlayıp gidip orda geziyorum..böylece mahallenin yapısının benim için fazla önemi kalmadı...bazı değişiklikler insanın tam da istediği şekilde karşısına çıkmayabiliyor bu anlattığım gibi başka şekillerde olabiliyor..bunun farkında olabilmek de güzel...çok uzun oldu özür diliyorum

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla