Alıntı:
lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
tanıştığıma memnun oldum arzucum :))
keşke açsaymışsın günlük,ama sana soracağım çok soru olucak :))
peki ne kadar sürede tamamen gittiler senden olumsuz düşünceler ? baya kapsamlı bi soru olcak ama :)) kaç ay/ yıl sürdü ve daha önemlisi sen bu sürede neler yaptın,nerden nereye geldin, bana anlatabilir misin yorucu olmazsa arzucum:)) |
Sevgili arkadasim,
3 ay oncesine dayaniyor siteyle tanismam, sans eseri bilincalti ile ilgili makaleler okuker :) O gun dayanilmaz cani sikintisi mevcuttu, hani derler ya hicbir yere sigamiyorum iste oyle bir andi... Girdimve uye oldum... Once forumu en ince ayrintisina kadar inceledim, insanlarin kisisel goruslerine deger verildigine inandigim an:) telkinleri indirmeye basladim.. Oncelikle `` sucluluk + ego`` 15 gun gunduzleru karisik versiyonlarini * sanat-ney -klasik dinledim, gecleri ise; doga versiyonunu uyurken de dinlemeye devam ettim... Ilk hafta biraz yorgunluk, bas agrisi ve mide bulantisi hissettim... Ama forumu inceledigimde bu etkilerin ortaya cikmasinin olagan etkiler oldugunu ve arkadaslarimin da destegi ile dogru yolda ilerledigimi anladim.. Cevremden de olumlu etkiler aliyordum... Orn: Gozlerinin ici guluyor- Hayirdir, bir degisiklik var bugun sende- Ne kadar sakinlestin farkin damisin- niye oyle bakiyorsun( cunku insanlara gozlerimi dikip bakmaya baslamistim, onceden gozlerimi kacirirken:))....
Su anda ise, olumsuz dusunceler beynime hucum ettiginde ``iptal`` diyorum ve bunu sevgiyle kabul ediyorum... Huzurluyum, mutlu olmaktan ziyada sukretmesini ogreniyorum, onceden de sukrederdim ama artik daha bir farkindayim etrafimda gelisen olaylarin... Cunku, pozitif bakis acisini yakaladim ve senin de bunu hissedecegini biliyorum... Su an telkin listem
Ego + Kendine guven+ kilo verme+ sostallik arttirici) 1 er hafta dinleyip birini cikarip digerini ekliyor onu da 1 hafta dinliyorum....
Bazen hangisine ihtiyacim olursa onu dinliyorum ornegin, gecenlerde erken kalkmam gerekti( vardiya sistemi calistigim icin) ``zinde uyanma doga versiyonunu dinledim uyurlen sabaha kadar:) 8:00 de zink diye ayaktaydim:)))))
Ilginc bir deneyimdi... TABI sadece telkin dinlemiyorum buna ek olarak, meditasyon ve olumlamalara devam ediyorum... Forum da ``olumlama `` ve meditasyon, hipnoz ile ilgili bilgiler mevcut inceleyebilirsin ayrica Hipnoz cd leri basligi var, ordan da indirebilirsin...
Umarim yardimci olabilmisimdir....
Saglicakla Kal..
Arzu