Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2011, 03:57 PM   #85 (permalink)
Bilge İnan
Moderator

Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben tüm telkinleri kanse destek hariç arka arkaya ekledim programla. Yani şöyle;
Suçluluk
Ego güç
Kendine güven
Mutluluk
Erken kalkma
Zinde kalkma
Kilo verme
Sigarayı bırakma
Başkalarının düşüncesini önemsememe
Depresyon dünde kaldı
Ertelemeyi bırak
Koruma kalkanı
Sınav heyecani
Sosyal fobi
Sosyallik artırıcı
Topluluk karşısında konuşma
Bunların herbirinin doğa versiyonunu birbirine ekledim ve bir haftadır dinliyorum. Toplamda 6 7 saat dinliyorum. Ve altı ay dinleyeceğim. Ve size bu ilginç deneyin sonucunu yavaş yavaş vereceğim. Bu arada temel olanları size söyleyeyim;
Daha çok tuvalete çıkma oldu
Daha çok su içiyorum
Daha çok meyve yiyorum
İlginç rüyalar gördüm.
Biraz daha fazla şefkatli ve itidalli oldum
Öğretmenim ve sınıfta daha çok kendime güveniyorum.
Aralıksız saatlerce konuşuyorum.
İnsanlar psikolojik olarak kötü durumdaysa onların yaşamını değiştirecek cümleler kuruyorum ve işe yarıyor.
Ağzımın içinde acıtan bir yara çıktı.
Dişlerim sıkmaya başladım.
Kafa ağrım azaldı neredeyse hiç seviyesinde
Kendimi sürekli enerjik hissediyorum ve tansiyonum düşüp artmıyor.
Abur cuburdan nefret etmeye başladım.
Çay kahve azaldı- su içme çoğaldı.
Gece uyku düzenim bozuldu çünkü çok güçlü ve enerjik hissediyorum, uykum gelmiyor.
Televizyon izleyemiyorum. Film izlemek gelmiyor içimden, kitap okumak da gelmiyor.
Siyasetle olan ilişkim azaldı. Özellikle her gün ingilizce çalışırdım bu isteğim azaldı..
Şimdilk bu kadar değişimleri size teker bildireceğim…
Bu ilk hafta öyle diyim.. umarım hafta hafta bildiririm. Sırasıyla.

p/s: bu arada ben de herkes gibi tabii ki ilk 3 hafta sadece ego güven güçlendirici ve suçluluktan kurtul dinledim... sağlıcakla...
Konu hala burada duruyor kutayhun, sakin... :)