Cevap: neden yorumlar bu kadar az Sevgili herdaimmutlukız(bu arada nickini çok sevdim) seni sorduğun bu sorudan dolayı kutluyorum önce. Evet zaman zaman forum daha canlı aktif oluyor ama yine bu iyi hali bir kaç hafta önce çok daha durgundu. Tabi insan biraz üzülüyor öyle olunca. Bu arada eski konuları okurken arkadaşlarımızkonulara kendi yorumlarını ekleyerek o konuları güncel yapabilir . Zaten zaman zaman da bu yapılıyor. Bazı üyeler forum kullanımını ya bilmiyor ya da az biliyor ama bu bir sorun değil bence bir bilene sorulabilir.
Sorulan sorularla ilgili bilgisi olan insanların sevgiyle bu bilgilerini paylaşacaklarını düşünüyorum. Aktif görünen kişiler belki henüz birşeyleri araştırma veya öğrenme safhasında da olabilir. Tabi bir tarafda da sesszi bir üye çoğunluğunun olduğunu malum. Onların da zamanı gelince deneyimlerini paylaşmayı seçeceklerine inanıyorum.
Ne olursa olsun paylaşılanların herkesin en yüksek hayrına olmasını dilerim. Aktif de olsa durgun da olsa bu forumu çok seviyorum.
Mutlu günler... |